Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Nude i Žuniora Firpa: Barselona pojačala ponudu za Lautara

Barselona pokušava na sve načine da spusti cijenu, uključujući razne igrače, a sada je ponudila 70 miliona eura uz Žuniora Firpa, kojeg je procijenila na 41 milion eura, pa bi ukupno posao bio zaključan na spomenutih 111 miliona. Međutim, Inter je uporan, traži 90 miliona eura u novcu, plus jednog od igrača, pa ostaje da se vidi šta će biti na kraju svega, ali Lautaro bi po svim prilikama trebalo da postane član lidera La Lige do početka nove sezone

Na Nou Kampu i dalje traže način da dovedu argentinskog napadača Lautara Maritneza iz Intera.

Lautaro, Foto: Sempreinter.com

Barselona i 22-godišnji napadač već su dogovorili uslove, sada se čeka Inter da prihvati ponudu Katalonaca i da se transfer kompletira, no Italijani ne popuštaju nakon što su ranije odlučili da Lautaro ode isključivo za 111 miliona eura odštetne klauzule.

Barselona pokušava na sve načine da spusti cijenu, uključujući razne igrače, a sada je ponudila 70 miliona eura uz Žuniora Firpa, kojeg je procijenila na 41 milion eura, pa bi ukupno posao bio zaključan na spomenutih 111 miliona.

Međutim, Inter je uporan, traži 90 miliona eura u novcu, plus jednog od igrača, pa ostaje da se vidi šta će biti na kraju svega, ali Lautaro bi po svim prilikama trebalo da postane član lidera La Lige do početka nove sezone.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve