Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Novović: Sve ide po planu

Do sada, romantičari su odigrali jedan pripremni meč, protiv Adrije, u kom su izgubili rezultatom 4:2. Za subotu bila je zakazana utakmica protiv Mornara, koja je zbog loših vremenskih prilika otkazana

Fudbaleri OFK Titograda prethodne sedmice započeli su pripreme za proljećni dio fudbalskog šampionata, u kom će, prema svemu sudeći, cilj biti opstanak u najelitinijem takmičarskom rangu.

Do sada, romantičari su odigrali jedan pripremni meč, protiv Adrije, u kom su izgubili rezultatom 4:2. Za subotu bila je zakazana utakmica protiv Mornara, koja je zbog loših vremenskih prilika otkazana.

Kapiten Titograda Ivan Novović je za klupski sajt otkrio kako teku pripreme za proljeće.

– Treninzi se odvijaju uobičajeno za ovaj period priprema. Sve ide po planu i što je najvažnije svi smo zdravi. Za sada smo radili na podizanju nivoa fizičke spreme, a kada krenu i ostale pripremne utakmice vidjećemo da li smo na pravom putu. Prva utakmica je poslužila da bi svi igrači dobili šansu, a ostale će dobro doći kako bi se uigrali i što bolje pripremili za nastavak sezone, kazao je Novović.

Meč protiv Barana je otkazan, ali pravo uigravanje tek slijedi…

– Sačekaćemo sljedeći prijateljski susret. Planirano je šest do osam mečeva do kraja februara, kada je zakazan nastavak šampionata, poručio je Novović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve