Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Novo osvježenje pod Malim brdom: Petrovac doveo mladog golmana Popovića

Reprezentativni golman minule sezone branio je na devet mečeva za Pljevljake. Popović je primio četiri gola protiv Sutjeske i pet protiv Iskre u Danilovgradu, ali je na nekoliko mečeva imao sjajne intervencije i pokazao da se radi o perspektivnom čuvaru mreže

Vidoje Popović novi je čuvar mreže Petrovca. Mladi čuvar mreže minule sezone bio u Rudaru, ali uglavnom nije bio u prvom planu kod trenera Nenada Vukčevića.

Foto: Cdm.me

Reprezentativni golman minule sezone branio je na devet mečeva za Pljevljake. Popović je primio četiri gola protiv Sutjeske i pet protiv Iskre u Danilovgradu, ali je na nekoliko mečeva imao sjajne intervencije i pokazao da se radi o perspektivnom čuvaru mreže.

Popović je do mlađih reprezentativnih selekcija došao kao član Bokelja, jer je u Kotoru bio jedan od najzapaženijih, zbog čega je skrenuo pažnju na sebe i došao do Rudara.

Prije Popovića sastav Rudolfa Marčića pojačali su Blažo Rajović (Lovćen), AndrijaRažnatović (Rudar Pije vi ja), Aleksandar Milić (Grbalj), Filip Kalačević (Mornar), Petar Vukčević (Grbalj), Stefan Đorđević (Grbalj), Luka Merdović (Mornar) i Adrijan Rudović (Lirija).

Očigledno je da će Petrovac u narednoj sezoni imati što da pokaže.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve