Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Novo lice pod Malim brdom: Petrovac dobio novog predsjednika

Novo lice na vrhu, ali ne i novi čovjek pod Malim vrdom. Tepeš je neko ko je od ranije član uprave primorskog prvoligaša, a konkretno je vodio brigu o menadžmentu. Ovaj trideset sedmogodišnji biznismen iz Slovenije i prije je finansijski pomagao ,,nebesko-plave“, a sada je na Skupštini kluba zvanično dobio ovlašćenje predsjednika kluba

Petrovac je imenovao novog predsjednika. Slovenački biznismen Matija Tepeš postavljen je na rukovodeću funkciju kluba na vanrednoj Skupštini koja je sinoć održana u hotelu ,,Palas“.

Tepeš, Foto: Cdm.me

Novo lice na vrhu, ali ne i novi čovjek pod Malim vrdom. Tepeš je neko ko je od ranije član uprave primorskog prvoligaša, a konkretno je vodio brigu o menadžmentu.

Ovaj trideset sedmogodišnji biznismen iz Slovenije i prije je finansijski pomagao ,,nebesko-plave“, a sada je na Skupštini kluba zvanično dobio ovlašćenje predsjednika kluba.

Ideja Tepeša je da Petrovac digne na veći nivo.

“Počastvovan sam zbog funkcije predsjednika Petrovca. Trudiću se da budemo bolji u svim segmentima. Od ranije sam prisustan u klubu i prilike su mi dobro poznate. Imam svoje ideje, ali je početak realizacije stopirala pandemija korona virusa. Želim da pomaknem Petrovac iz crnogorskih okvira, da klub dobije neku evropsku dimenziju. U glavi ima brojne projekte, planove o inostranoj saradnji, dovođenje stranaca, još mnogo toga. Obećavam rad”, rekao je Tepeš za Arenu.

Novi predsjednik nije bio u Crnoj Gori kada se tokom ljeta formirala ekipa pod Malim brdom. Smatra da je rano za priču o ambicijama.

“Idemo redom, utakmicu po utakmicu. Trener Vukčević, njegov stručni štab i igrači imaju punu podršku. Nećemo još pričati o ambicijama, već se truditi da do polusezone sakupimo što više bodova i igramo što ljepši fudbal. U zimskom prelaznom roku će doći kvalitetna pojačanja, kako iz domaće lige, tako i sa strane. Moji planovi su ozbiljni”, ističe Tepeš.

Fudbalska materija nije strana Tepešu, budući da je nekada bio igrač, svojevremeno u beogradskim ekipama, a potom i u klubovima u Sloveniji.

Rano je završio karijeru i okrenuo se obrazovanju. U njegovom vlasništvu je nekoliko firmi koje se bave pravnim poslovima i konsaltingom u sportu.

Bio je i suvlasnik NK Drava Ptuj sa Nastjom Čehom, fudbalskom legendom iz Slovenije.

“Planiram razne projekte u Crnoj Gori, odakle vučem korijene po majci. Ovo je zemlja koja ima toliko potencijala. Ali, prvo da se efekti moga rada vide u Petrovcu”,  još ranije je za Pobjedu poručio Tepeš, koji živi na relaciji Crnogorsko primorje, Podgorica, Beograd, Slovenija.

On je na mjestu predsjednika Petrovca naslijedio Joka Tripkovića.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve