Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Novica Eraković karijeru nastavlja u Austriji

Jesenji dio fudbalskog šampionata Crne Gore je završen, sa novom kalendarskom godinom kreće i zimski prelazni rok kada će se Novica Eraković i definitivno pozdraviti sa Vojvodama i klubom u kojem je stasao

Sutjeska je osvojila jesenju titulu, aktuelni je prvak Crne Gore ali će u odbranu naslova krenuti bez najboljeg igrača – 23 – godišnji Novica Eraković pola godine prije isteka ugovora napušta klub sa kojim se u sezoni 2021/22 popeo na vrh crnogorskog fudbala, prenosi RTNK.

Njegova nova destinacija biće gotovo sigurno Austrija – LASK iz Linca i Rapid iz Beča već su poslali ponude na adresu nikšićkog kluba.

No, čelnici Sutjeske su na “slatkim mukama” po ovom pitanju jer ponude iz Austrije nisu jedine – za Erakovića je zainteresovana mađarska Akademija Puškaš ali i Arminija iz Bilefelda. Takođe, kako nezvanično saznajemo, za jedinog A reprezentativca Crne Gore iz redova prvaka zainteresovani su i iz Južne Koreje.

Ipak, najizglednije šanse da u svoje redove dovede 23 – godišnjeg Erakovića ima LASK iz Linca a “veza” sa Austrijom je sportski direktor Krsto Koprivica koji je svojevremeno, jedan dio igračke karijere proveo u toj zemlji.

Jesenji dio fudbalskog šampionata Crne Gore je završen, sa novom kalendarskom godinom kreće i zimski prelazni rok kada će se Novica Eraković i definitivno pozdraviti sa Vojvodama i klubom u kojem je stasao.

Izvorrtnk.me

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve