Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Novi zaplet u slučaju nestale kineske teniserke

Televizija povezana sa kineskom Vladom objavila je sada pismo u kojem teniserka tvrdi da je dobro i da su prethodne optužbe o silovanju neistine

Kineska teniserka Peng Šuaji i dalje nije stupila u direktnu komunikaciju sa bilo kim iz krovne organizacije ženskog tenisa, a “China Global Television Network” objavio je mejl koji je ona, navodno, poslala Stivu Sajmonu, prvom čovjeku WTA.

Peng je prije nekoliko nedjelja objavila optužbu o silovanju protiv bivšeg kineskog zamjenika predsjednika Vlade Džanga Gaolija, a nakon toga joj se izgubio svaki trag.

Televizija povezana sa kineskom Vladom objavila je sada pismo u kojem teniserka tvrdi da je dobro i da su prethodne optužbe o silovanju neistine.

„Pozdrav svima, ovo je Peng Šuaji. Vezano uz nedavne vjesti na službenoj stranici WTA, sadržaj nisam ni potvrdila ni verifikovala, te je on objavljen bez mog pristanka. Vijesti iz te objave, među kojima i ona o optužbi za silovanje, nisu istinite. Nisam nestala i na sigurnom sam. Odmaram se kod kuće, sve je u redu. Hvala još jednom što brinete o meni. Ako WTA objavi još vijesti o meni, molim vas da ih provjerite sa mnom i da ih ne objavljujete bez mog pristanka. Kao profesionalna teniserka, zahvaljujem svima na brizi i porukama. Nadam se da ću i dalje promovisati kineski tenis ako dobijem priliku u budućnosti, nadam se da će biti sve bolji i bolji„, stoji u poruci.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve