Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Novi udarac za Junajted, sponzor neće da produži ugovor

Potraga za novim sponzorom je već počela. Ipak, teško je vjerovati da će iko dati ogroman novac, posebno ako rezultati Crvenih đavola i dalje budu očajni

Rezultati Mančester junajteda jako su loši u posljednje vrijeme, ali nevoljama kao da nema kraja.

Foto: Twitter

Tako je 2012. godine Junajted potpisao sedmogodišnji ugovor sa Ševroletom, koji se obavezao da će od 2014. godine isplatiti čak 410 miliona funti kako bi dobio poziciju glavnog sponzora na dresu.

Međutim, ovaj automobilistički gigant neće nastaviti saradnju sa Junajtedom. Odlučili su da se po isteku ugovora 2021. godine povuku, jer su rezultati koje postiže tim iz Mančestera razočaravajući.

“Činjenica je da je Ševrolet preplatio ugovor. To su znali od samog starta, a takav ugovor više nikada neće napraviti”, saoštio je engleskim medijima izvor blizak ovoj kompaniji.

Tako će Junajted ostati bez desetina miliona funti na godišnjem nivou. Ugovor sa Ševroletom bio je najvrjedniji u Engleskoj, daleko ispred svih ostalih.

Potraga za novim sponzorom je već počela. Ipak, teško je vjerovati da će iko dati ogroman novac, posebno ako rezultati Crvenih đavola i dalje budu očajni.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve