Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Novi megatransfer u najavi: Ronaldo sve bliži Mančester sitiju

No, ukoliko Ronaldo zaista dođe na Etihad što je svima prije nekoliko dana bilo nezamislivo, to bi vjerovatno bio jedan od jačih timova u kojima je  Portugalac nastupao.

Kristijano Ronaldo je postigao lične uslove sa Mančester Sitijem i oni neće predstavljati problem niti kočiti potencijalni transfer.

Siti je sada ipak zainteresovan, u nedostatku opcija, jer Hari Kejn ostaje, baš kao i Robert Levandovski, Haland je preskup, ostao je Ronaldo i to na sniženju.

Pouzdani izvori otkrivaju da pregovori danas napreduju daleko više nego dan ranije, da je sve već u poodmakloj fazi i da je preostalo još da Juventus prihvati obeštećenje koje će ponuditi Siti.

Žorž Mendeš zna koji su uslovi pod kojim Ronaldo može u Siti, Juventus neće da ga pusti besplatno, ali isto tako sada sve strane znaju da Portugalac ima izrazitu želju da ode.

Juventus želi da izvuče maksimum iz ove situacije, dok je Siti opušteniji u pregovorima, jer “građani” imaju stav da mogu i ne moraju da kupe napadača, kada već nisu uspjeli Kejna.

No, ukoliko Ronaldo zaista dođe na “Etihad” što je svima prije nekoliko dana bilo nezamislivo, to bi vjerovatno bio jedan od jačih timova u kojima je  Portugalac nastupao.

Sjećamo se sigurno zlatnog doba u Mančester Junajtedu sa Rijom, Nemanjom, Gigsom, Skolsom, Runijem, Tevezom, a kasnije i Zidanovog Reala koji je osvojio tri uzastopne Lige šampiona.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve