Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Novi izazovi fudbalerki: Marić saopštio spisak za nastavak kvalifikacija

Gostovanje Malti je 26. novembra, a Azerbejdžanu četiri dana kasnije

Selektor ženske seniorske fudbalske reprezentacije Crne Gore Mirko Marić je objavio spisak igračica za nastup u utakmicama sa Maltom i Azerbejdžanom u nastavku kvalifikacija za Mundijal.

Gostovanje Malti je 26. novembra, a Azerbejdžanu četiri dana kasnije.

U dosadašnja četiri meča kvalifikacija Crna Gora je upisala po dvije pobjede i poraza.

“Sigurno je da su i očekivanja javnosti sada veća nego što je to bilo ranije. Nadam se i cilj nam je da pružimo maksimum u obje utakmice. S obzirom na situaciju sa pandemijom, najbitnije je da sve djevojke budu zdrave i na raspolaganju stručnom štabu. Sve ostalo iz domena treninga i pripreme utakmice ćemo probati da odradimo na najbolji mogući način. Svakako, nadam se osvajanju još kojeg boda”, rekao je Marić i dodao:

“Igrali smo dvije prijateljske utakmice sa Maltom, gdje smo bili ravnopravni. Tako da slične mečeve očekujem i ovog puta. Biće to teško gostovanje za nas, vjerujem da će pitanje pobjednika riješiti inspiracija jedne igračice ili možda bolja koncentracija ekipe u datom momentu. Što se Azerbejdžana tiče, na utakmici u Podgorici vidjeli smo da se radi o solidnoj i nimalo naivnoj ekipi”, istakao je Marić.

Na spisku su:

Golmani: Svetlana Miličić (Mladost 2015), Ines Obradović (Sloga Zemun, Srbija), Anastasija Krstović (Danilovgrad);

Odbrana: Maja Šaranović, Marija Maraš, Aleksandra Popović (Breznica), Helena Božić (Pomurje, Slovenija), Tanja Malesija (Danilovgrad), Milica Radunović (Mladost), Andrea Janjušević (Ekonomist);

Vezni red: Jelena Karličić (Medkila, Norveška), Slađana Bulatović (Rajo Valjekano, Španija), Jovana Sarić (Ekonomist), Jovana Vučinić (Mladost 2015), Enida Bošnjak (Breznica), Darija Đukić (Minsk, Bjelorusija), Sara Simonović (Danilovgrad);

Napad: Medina Dešić (Lajpcig, Njemačka), Svetlana Bečić (Danilovgrad), Nađa Đurđevac, Jelena Petrović (Breznica), Armisa Kuč (Minsk, Bjelorusija), Anđela Tošković (Breznica), Nađa Stanović (Čarni Sesnoviec, Poljska).

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve