Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Novi izazov za Subotića: Bivši trener Budućnosti karijeru nastavlja u Tunisu

Popularni Piksi vodio je ,,plave u prvih pet mečeva Podgoričana u prethodnoj sezoni, nakon čega je sporazumno raskinuo ugovor sa našim ABA ligašem. Iskusni trener će tako dobiti angažman na trećem kontinentu prethodno, u Aziji je vodio libanski Al Rijadi, kao i selekciju Libana

Novljanin Slobodan Subotić novi je trener tuniskog tima Klub Afriken, potvrđeno je iz tog kluba. Za njega je to prvi angažman nakon epizode na klupi Budućnosti.

Subotić, Foto: KK Budućnost Voli

Popularni Piksi vodio je ,,plave u prvih pet mečeva Podgoričana u prethodnoj sezoni, nakon čega je sporazumno raskinuo ugovor sa našim ABA ligašem.

Iskusni trener će tako dobiti angažman na trećem kontinentu prethodno, u Aziji je vodio libanski Al Rijadi, kao i selekciju Libana.

Tokom trenerske karijere Subotić je vodio atinske gigante Panatinaikos i Olimpijakos, grčke Aris, Iraklis, Panionios, PAOK, hrvatske Cedevitu, Cibonu i Split i italijansku Auroru. Takođe bio je i dvije godine selektor Slovenije. Subotić je kao trener dva puta bio prvak Grčke, tri puta prvak Libana i jednom je osvajao Kup Koraća. Kao igrač je po pet puta osvajao šampionat i Kup Grčke.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve