Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Novi angažman za našeg trenera: Tomić se vratio na Maltu

Tomić će u preostalih sedam kola pokušati da digne ekipu kako bi izbjegla selidbu u niži rang. Pedesetogodišnji strateg je radio u Kini, donedavno je bio u stručnom štabu Petrovca, a ranije u Budućnosti, Titogradu i našoj omladinskoj reprezentaciji

Crna Gora ima novog trenera u inostranstvu. Vladan Tomić postavljen je za šefa stručnog štaba prvoligaša sa Malte po imenu Senglea Atletik.

Tomić, Foto: Facebook/GDM SPORT

Uprava kluba nedavno je smijenila italijanskog kormilara Đorđa Roselija zbog slabih rezultata, budući da je ekipa vezala devet utakmica bez pobjede u svim takmičenjima.

Uticalo je to i na položaj na tabeli tim iz grada Takali je pretposljednji u elitnom karavanu, sa 16 osvojenih bodova, pet manje od zone baraža.

Tomić će u preostalih sedam kola pokušati da digne ekipu kako bi izbjegla selidbu u niži rang. Pedesetogodišnji strateg je radio u Kini, donedavno je bio u stručnom štabu Petrovca, a ranije u Budućnosti, Titogradu i našoj omladinskoj reprezentaciji.

Sada se vraća na Maltu, gdje je ostavio trag kao igrač. U Tomićevom ,,stafu” biće još jedan Crnogorac, takođe poznat tamošnjoj javnosti. Riječ je o Drašku Branoviću koji je nosio dresove Rabat Ajaksa, Valete i Birkirkare.

Tandem naših trenera biće predstavljen u četvrtak kada će zvanično preuzeti Senglea Atletik.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve