Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Novak htio da ostane anoniman: Đoković donirao milion eura bolnicama u Bergamu, Italijani oduševljeni

Italijani su oduševljeni ovim potezom srpskog tenisera, a poznati novinar koji prati dešavanja u bijelom sportu Ubaldo Skanagata, na svom portalu “Ubi tenis” napisao je tekst sa naslovom “O Novaku Đokoviću, šampionu i velikom čovjeku”

Novak Đoković donirao je milion eura bolnicama u Bergamu, koje nedjeljama vode mukotrpnu borbu sa oboljelima od virusa korona.

Đoković, Foto: Atptour.com

Italijani su oduševljeni ovim potezom srpskog tenisera, a poznati novinar koji prati dešavanja u bijelom sportu Ubaldo Skanagata, na svom portalu “Ubi tenis” napisao je tekst sa naslovom “O Novaku Đokoviću, šampionu i velikom čovjeku”.

“Srbin je donirao milion eura za bolnice u Bergamu i nije htio da se to objavi. Pravi primjer je koliko velika osoba je on, uprkos gomili zvižduka publike protiv njega u finalu Vimbldona protiv Federera. Njegova autentičnost je uvijek bila tu”, napisao je između ostalog Skanagata, koji se svojevremeno proslavio na konferenciji sa medije na Australijan openu.

Ranije danas “Tutosport” se na naslovnoj strani zahvalio Đokoviću za pomoć bolnicama u gradu koji je najviše pogođen korona virusom.

Đoković je ranije donirao milion eura Srbiji za respiratore i medicinsku opremu, a učestvovao je i u humanitarnoj akciji Rafaela Nadala za pomoć Španiji.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve