Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Novajlija u Tuzima: Kojašević pojačao Dečić

Dečić je angažovao nekadašnjeg crnogorskog reprezentativca Damira Kojaševića. Iskusni vezista (34) seniorsku karijeru je počeo upravo u Dečiću, a zanimljivo je da je u dresu Sutjeske postigao evrogol protiv Slovana, kojim su Nikšićani kasnije stigli do druge runde kvalifikacije za Ligu šampiona

Dečić nastavlja da formira tim, koji će i naredne sezone imati velike planove i u debitantskoj sezoni u Evropi nastojati da napravi iskorak.

U tom cilju Dečić je angažovao nekadašnjeg crnogorskog reprezentativca Damira Kojaševića.

Iskusni vezista (34) seniorsku karijeru je počeo upravo u Dečiću, a zanimljivo je da je u dresu Sutjeske postigao evrogol protiv Slovana, kojim su Nikšićani kasnije stigli do druge runde kvalifikacije za Ligu šampiona.

Kojašević, koji je igrao za Zetu i Budućnost u Crnoj Gori, te Sarajevo, Vojvodinu, Radnički iz Niša, Jagieloniju, Gornik, Astanu, Šahtjor, Lokomotivu Taškent, posljednji put igrao je na Kosovu za Feronikeli.

Zanimljivo je da Dečić u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija igra sa Dritom sa Kosova, a ukoliko izbori prolaz dalje igrao bi protiv Fejnorda.

Prije Kojaševića za Dečić su potpisali Ivan Novović, Aleksa Maraš i Velizar Janketić.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve