Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Nova promjena: Nejmar je ovaj put pretjerao s frizurom

Prema brazilskom portalu UOL Esporte, Nejmar je u svojoj zemlji prošao postupak lijepljenja pletenica. Brazilac ima metalne dodatke koji ukrašavaju njegovu novu frizuru. Postupak je trajao oko četiri sata i izvodio se bezbolnom tehnikom. Osim što je promijenio frizuru, igrač PSŽ- a je stavio i nekoliko novih naušnica

Nejmar je odlučio iznenaditi navijače prije početka sezone 2021/22 tako što je predstavio novu frizuru.

On je nedavno igrao s Brazilom finale Kopa Amerike i izgubio je od Argentine na kultnoj Marakani u Rio de Žaneiru, a sada se sprema za sezonu 2021/22.

Dobio je nekoliko dana odmora, no veoma brzo će s PSŽ-om krenuti u napad na sve trofeje.

Prema brazilskom portalu UOL Esporte, Nejmar je u svojoj zemlji prošao postupak lijepljenja pletenica. Brazilac ima metalne dodatke koji ukrašavaju njegovu novu frizuru.

Postupak je trajao oko četiri sata i izvodio se bezbolnom tehnikom. Osim što je promijenio frizuru, igrač PSŽ- a je stavio i nekoliko novih naušnica.

Tretman je izvela Nanda Burgesinha, koja se bavi pletenjem kose.

– Zamolila sam Nejmara da pojasni šta želi i stvorili smo frizuru koja je u potpunosti autentična. Tretman je bio vrlo uglađen i Nejmaru se krajnji rezultat jako svidio, kazala je Burgesinha.

Brazilac je prošle sezone ostao bez Lige šampiona i neočekivano bez Lige 1, iako je generalno odigrao dobru sezonu pošto je dao 17 golova uz 11 asistencija na 31 utakmici, a 26 ih je propustio zbog suspenzija, povreda i koronavirusa.

PSŽ novu sezonu počinje utakmicom Superkupa Francuske protiv Lila, a taj meč na programu je prvog avgusta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve