Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Nova pobjeda Nikšićana: Buđenje Sutjeske u finišu jeseni

Nikšićani su serijom dobrih rezultata zadovoljni otišli na pauzu, iako će osvajanje titule biti nemoguća misija jer imaju 16 bodova manje od vodeće Budućnosti

Pobjedom na kraju prvog dijela sezone nad Petrovcem, Sutjeska je došla na samo bod od drugoplasiranog Dečića.

Nikšićani su serijom dobrih rezultata zadovoljni otišli na pauzu, iako će osvajanje titule biti nemoguća misija jer imaju 16 bodova manje od vodeće Budućnosti.

– Možemo i moramo biti zadovoljni. Momci zaslužuju čestitke, trudili su se, a imali smo mnogo problema, ali o njima nijesmo htjeli da pričamo. Kartoni povrede, neočekivane rotacije. Ako bismo analizirali samo ove drugo poluvrijeme, ne bih mogao biti zadovoljan u normalnim okolnostima, ali s obzirom na situaciju, na činjenicu kako smo sastavili ekipu, koliko smo mijenjali, prezadovoljan sam. Osvojili smo 14 bodova u šest posljednjih mečeva, a to ohrabruje, rekao je trener Sutjeske Miljan Radović.

Petrovac će nastavak sezone dočekati na posljednjem mjestu.

– U prvom poluvremenu smo imali nekoliko izglednih prilika, ali nijesmo postigli gol, a primili smo dva, jeftina pogotka. U nastavku smo na vrijeme smanjili prednost domaćina, pokušavali da se vratimo, ali svi su vidjeli da nam je posljednjih 20-ak minuta falilo snage za nešto više”, kazao je fudbaler Petrovca Marko Marković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve