Fudbalski savez Crne Gore produžio je danas saradnju sa Pivarom „Trebjesa“, čime je nastavljena dugogodišnja saradnja našeg Saveza i jedne od najvećih crnogorskih kompanija.

Foto: Antena M

Sponzorski ugovor na period od dvije godine potpisali su predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević i izvršna direktorica „Trebjese“ Sanja Ćalasan.

“Izuzetno sam zadovoljan što danas imamo priliku da produžimo ugovor o saradnji sa jednom od najznačajnijih crnogorskih kompanija, koja je već dugi niz godina aktivna na sportskoj sceni naše zemlje. Fudbalski savez u pivari „Trebjesa“ ima pouzdanog partnera, koji sa velikim zadovoljstvom učestvuje u razvoju i unaprijeđenju sporta, pogotovo fudbala. Uvjereni smo da će izuzetan odnos ove kompanije i Fudbalskog saveza trajati mnogo duže nego što je predviđeno ugovorom koji je danas potpisan i da će saradnja biti još uspješnija nego prethodnih godina”, rekao je Savićević.

Direktorica pivare Sanja Ćalasan izrazila je zadovoljstvo zbgo produžetka saradnje i najavila brojne aktivacije koje će Nikšićko pivo organizovati za ljubitelje fudbala.

“Danas potpisanim sponzorstvom nastavljamo podršku Fudbalskom savezu i reprezentaciji, ali i ulaganja naše kompanije u razvoj i popularizaciju sporta u Crnoj Gori. Pivara „Trebjesa“ podržava različite sportske kolektive, kako manje, tako i one veće, na nacionalnom nivou. Pored podrške Fudbalskom savezu, spremamo i brojne aktivacije za ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu. Mi kao sponzori, igrači, ali i cijela fudbalska javnost dijelimo isti san – plasman na predstojeće Evropsko prvenstvo. Nadam se da ćemo taj san i ostvariti i proslaviti uz Nikšićko pivo”, kazala je Sanja Ćalasan, izvršna direktorica pivare „Trebjesa“.

0 0 vote
Article Rating
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments