Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Nikšićanima nije jasan spisak U18 selekcije, Koprivica: Ovakve stvari nećemo tolerisati

Djeca iz u toj selekciji FK Sutjeska itekako napreduju što se jasno vidi i po tome da je nekoliko njih priključeno prvom timu

Sportski direktor FK Sutjeska Krsto Kopivica se obratio saopštenjem nakon objavljenog spiska selektora U18 reprezentacije Crne Gore Slobodana Draškovića.

Na spisku nema nijednog fudbalera Nikšićana.

“Obraćam se fudbalskoj javnosti i selektoru U18 reprezentacije Crne Gore Slobodanu Draškoviću povodom spiska igrača koji je objavio, a povodom okupljanja omladinske reprezentacije za mečeve sa selekcijom Albanije.

Gospodine Draškoviću, mislim da, najblaže rečeno, nije realno niti pošteno da ne pozovete ni jednog igrača iz FK Sutjeska za ovu akciju. Odmah da bude jasno cjelokupnoj crnogorskoj javnosti da mi ne tražimo od vas ništa što nije zasluženo, ali…Morate da znate da se u našem klubu vrlo ozbiljno radi sa igračima u svim mlađim kategorijama čemu u prilog idu i postignuti rezultati.

Smatram, ne samo ja, već i svi treneri našeg kluba da se na vašem spisku moralo naći mjesta za nekog od naših dječaka koja itekako zaslužuju poziv za reprezentaciju. Vi kao selektor morate više vremena da provodite na našim utakmicama da bi ste donosili krajnje odluke. Nije nam poznato da ste tokom sezone i jednom nazvali naše trenere koji rade sa omladinskom selekcijom – oni, smatramo, izuzetno dobro rade svoj posao.

Djeca iz u toj selekciji FK Sutjeska itekako napreduju što se jasno vidi i po tome da je nekoliko njih priključeno prvom timu.

Gospodine Draškoviću, imate i tabelu koja govori dosta toga. Služiću se isključivo činjenicama:

Četiri dječaka koja treba da dobiju poziv jesu Janko Vukićević, Stefan Radojević, Matija Milinković i Božidar Adžić. Da ste gledali sve utakmice imali bi drugačije mišljenje o njima, siguran sam u to.

Zbog šire javnosti samo jedno objašnjenje konkretno u vezi gore pomenutog Janka Vukićevića koji je još prošle sezone priključen prvom timu Sutjeske, odigrao je za prvi tim više prijateljskih utakmica, takođe prošao i ljetnje i zimske pripreme sa šampionskim timom.

Uz dužno poštovanje svim klubovima i radu u tim klubovima, zaista ne želim da prihvatim činjenicu da u klubu kao što je Sutjeska nema dječaka za reprezentaciju.

Mi kao klub sigurno nećemo tolerisati ovakve i slične stvari i dok god ja budem na ovoj poziciji boriću se za svako naše dijete, i uvijek ću Vam ukazivati na one stvari koje se tiču našeg kluba. Isto tako, sve one dobre stvari koje uradite pohvaliću i podržati”, napisao je Koprivica.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve