Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Nikolić o prvoj prepreci na Eurobasketu: Turska je kvalitetna, pružićemo maksimum

Iza CG su dva bitna kvalifikaciona meča za Mundobasket. U Morači je ubjedljivo savladana BiH, dok je u Kaunasu jača bila Litvanija

Košarkaška reprezentacija Crne Gore sitno odbrojava do početka Evropskog prvenstva.

“Crveni” na startu Eurobasketa igraju protiv nezgodne Turske, sa Erginom Atamanom na klupi i sjajnim bekom Šejnom Larkinom.

“Turska je odlična, kvalitetna ekipa. Ali, ne treba da se predamo i da odustanemo od pomisli na pobjedu. Idemo da pružimo maksimum, igramo našu igru i iskoristimo sve šanse koje nam se ukažu”, smatra centar našeg nacionalnog tima Zoran Nikolić.

Iza CG su dva bitna kvalifikaciona meča za Mundobasket. U Morači je ubjedljivo savladana BiH, dok je u Kaunasu jača bila Litvanija.

“U odličnom smo stanju. Imali smo četiri pripremne utakmice, kasnije još dvije u kvalifikacijama za Mundobasket. Zadovoljni smo. Napravili smo dobar rezultat protiv BiH, protiv Litvanije smo bili dobri u prvom poluvremenu, ali se u trećoj četvrtini desio pad. Ali, ništa to ne znači – došli smo u dobrom stanju i mislim da će nam to značiti pred početak prvenstva”, rekao je Nikolić.

Meč protiv Turske je u četvrtak od 16.15 časova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve