Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Nikić napustio Rudar

Četrdeset četvorogodišnji Podgoričanin podnio ostavku u klubu iz Pljevalja

Rastanak Rudara i Srđana Nikića – mladi trener podnio je ostavku nakon poraza od Jedinstva (3:0) u 9. kolu Meridianbet 1. CFL.

Pljevljaci su uhvatili dobar ritam, uzeli bod Petrovcu i Sutjesci, a upisali pobjede nad Zetom za prolaz u Kupu i Arsenalom u ligi.

Rezultati nisu ukazivali na ovakvu odluku sada već bivšeg šefa stručnog štaba prvoligaša sa sjevera, a klub je i u zvaničnom saopštenju potvrdio da timski učinak nije uticao na prekid saradnje.

Nikićev odlazak povezan je sa privatnim razlozima.

– Nikić je dokazao da je prijatelj kluba i vrata su mu uvijek otvorena. Poštujemo njegovu odluku i razlog zbog čega odlazi i nadamo se da ćemo u nekom narednom periodu ponovo sarađivati jer se radi, prije svega o dobrom čovjeku, dobrom treneru, odanom i predanom klubu i poslu koji obavlja. Želimo mu mnogo sreće u nastavku karijere i ponavljamo Srđan Nikić je zaslužio sve naše poštovanje – piše u saopštenju Rudara.

Četrdeset četvorogodišnji Podgoričanin preuzeo je Rudar početkom aprila prošle godine kada je klub bio u nimalo zavidnoj situaciji na tabeli. Uspio je da ostavi Pljevljake u elitnom rangu preko baraža, a sada je napustio kormilo u trenutku kada je tim van opasne zone, preciznije – sedmi u prvoligaškom karavanu.

Nikić je ranije uspješno predvodio Iskru, a radio je kao asistent u nekoliko crnogorskih timova.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve