Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Nevil o Junajtedu: Biće bolno i biće neobjašnjivih poraza

"Pobijeđen je Čelsi, onda je uslijedila dobra utakmica protiv Vulvsa koja je morala da bude završena boljim rezultatom i potom se desio poraz od Palasa"

Legendarni fudbaler Mančester junajteda Geri Nevil kazao je da će njegov bivši klub pve sezone imati dosta poraza.

Foto: Twitter

Junajted je tokom vikenda pretrpeo iznenađujući poraz od Kristal Palasa (2:1). Iako je tim Olea Gunara Solšera sezonu počeo ubjedljivom pobjedom protiv Čelsija (4:0), sve se češće čuju kritike.

“Mislim da će Junajted imati takvih momenata ove sezone, biće bolno i biće poraza koje je teško objasniti”, kazao je Nevil.

“Pobijeđen je Čelsi, onda je uslijedila dobra utakmica protiv Vulvsa koja je morala da bude završena boljim rezultatom i potom se desio poraz od Palasa. Čudno je. Međutim, to su rezultati koje dobijete kada pokušavate da promijenite nešto. Sve što nam preostaje je da budemo strpljivi.”

Na pitanje kada očekuje dobre rezultate u kontinuitetu, nekadašnji igrač ‘crvenih đavola’ je odgovorio:

“Potrebno je možda da se dobro odradi pet prelaznih rokova. Da bi se napravio tim koji može da parira Liverpulu i Mančester Sitiju. Rekao sam već, Junajted neće ni ove ni naredne sezone da bude spreman da se bori za titulu. Možda kada Pep napusti Siti ili se nešto promijeni u Liverpulu… Ole mora da spremi ekipu. Ne postoji prečica, dug put je pred njim”.

U narednom kolu PL Junajted gostuje Sautemptonu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve