Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Neugodna povreda: Vranješu pukla tetiva

Vranješ će danas na magnetnu rezonancu, ali je još na utakmici bilo jasno da je u pitanju teža povreda, koju je doživio nakon tri minuta igre u trećoj četvrtini, kada mu je proklizala lijeva noga, zbog čega je kao ''pokošen'' pao na teren, uz bolne jecaje

Do teške povrede u drugoj utakmici finala plej-ofa protiv Budućnosti, Nemanja Vranješ je bio ubjedljivo najbolji igrač Mornara u završnici Kupa i domaćeg prvenstva.

Na šest utakmica, po dvije u Kupu Crne Gore, polufinalu i finalu plej-ofa, bek Barana je prosječno po meču postizao 20,6 poena, u plej-ofu 23,8!

Vranješ će danas na magnetnu rezonancu, ali je još na utakmici bilo jasno da je u pitanju teža povreda, koju je doživio nakon tri minuta igre u trećoj četvrtini, kada mu je proklizala lijeva noga, zbog čega je kao ”pokošen” pao na teren, uz bolne jecaje.

– Pukla mu je tetiva, ali srećom nije dolje, nego pri vrhu mišića i uzduž. Baš katastrofa za njega, predstoji mu, svakako, duga pauza. U ponedjeljak će ići na magnetnu da se precizno utvrdi težina povrede, rekao je košarkaš Mornara Radoje Vujošević o nekadašnjem saigraču i iz Sutjeske, u njihovom rodnom Nikšiću.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve