Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Nestao sin legendarnog golmana Zvezde

Mladen Milojević (22), sin nekadašnjeg golmana Crvene zvezde Zvonka Milojevića, nestao je u mjestu Umčari nadomak Beograda

Mladen Milojević (22), sin nekadašnjeg golmana Crvene zvezde Zvonka Milojevića, nestao je u mjestu Umčari nadomak Beograda.

 

Informaciju je objavila Mladenova sestra Magdalena, odnosno ćerka legendarnog jugoslovenskog golmana, koja je za Telegraf ispričala da je njen brat nestao u petak 21. maja, kada mu se na Umčarima pokvario automobil.

– Otišao je do prvog servisa gdje se obavlja tehnički pregled, kako bi ga uputili dalje u neki servis koji bi mogao da mu pomogne. Na snimku nadzornih kamera vidi se Mladen, ali nakon toga mu se gubi svaki trag. On je navodno krenuo ka tom servisu, ali nikada tamo nije stigao – očajno je za “Telegraf” ispričala Magdalena.

– Javio nam se jedan deda koji tvrdi da je vidio momka koji liči na Mladena, negdje oko 17 časova. Kaže da je bio jako uznemiren i da je nešto promumlao sebi u bradu, a onda otrčao ka šumi koja se nalazi u pravcu ka Smederevu. Ne znamo da li je to istina – rekla je Magdalena za Telegraf.

Kako sestra nestalog Mladena kaže, on je u posljednje vrijeme imao manje trzavice sa bivšim momkom njegove sadašnje djevojke i zato je popustio na fakultetu, ali ne zna da li bi išta od toga moglo da se dovede u vezi sa njegovim nestankom.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve