Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Neprijatnost za Banjalučane u Peći: Vrijeđali Srbe, skandirali Velikoj Albaniji

Besa iz Peći je slavila sa 29:22, pa je Borac završio takmičenje u drugom kolu EHF Evropa kupa, a u prvom susretu su Banjaljučani slavili sa 28:25. Meč su obilježili skandali na tribinama, ali i prava ludnica na terenu

Rukometaši Borca iz Banjaluke dočekani su neprijateljski u Peći, a i pred sam meč se moglo naslustiti kakva ih atmosfera očekuje. Naime, autobus rukometaša crveno-plavih je kamenovan prije susreta.

Besa iz Peći je slavila sa 29:22, pa je Borac završio takmičenje u drugom kolu EHF Evropa kupa, a u prvom susretu su Banjaljučani slavili sa 28:25.

Meč su obilježili skandali na tribinama, ali i prava ludnica na terenu.

– Ne bi bilo pošteno reći da se domaćini nisu potrudili da nam obezbijede sigurnost, ali nije bilo nimalo prijatno. Već kada smo došli rečeno nam je da ne smijemo izlaziti iz hotela, a sve je eskaliralo pred utakmicu. Rekli su nam da bi bilo dobro da putujemo autobusom koji su nam oni obezbijedili, a kada smo stigli pred dvoranu kamenica je pogodila prozor kod koga je sjedio Aleksandar Milićević, naveli su iz Borca.

Dodali su da su se sa tribina čule pjesme koje veličaju UČK i vrijeđaju Srbe, te da je više od 80 odsto navijača imalo majice sa zastavom ”Velike Albanije”.

– Jedan od igrača je psovao majku našim igračima… Jednostavno, atmosfera je bila više nego neprijateljska, pa smo srećni što smo bez povreda došli kući izuzimajući Lukića i Kneževića, koje su ipak zaradili na terenu i brzo će se oporaviti, poručili su iz Borca, a prenosi ”Glas srpske”.

IzvorNova.rs

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve