Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Neočekivan obrt u pregovorima: Vilijams stiže kod Dubljevića

Samo dan nakon što je objavljeno da će zvijezda Fenerbahčea u pregovorima sa španskim prvakom Baskonijom – stigla je vijest koja je iznenađenje za evropsku košarkašku javnost. Viljams će imati priliku da igra za tim kapitena naše reprezentacije Bojana Dubljevića i biće mu velika podrška u borbi pod košem

Derik Vilijams (29) potpisaće za Valensiju – neočekivano je obrt u pregovorima o novom angažmanu slavnog američkog krilnog centra.

Vilijams, Foto: Euroleague.net

Samo dan nakon što je objavljeno da će zvijezda Fenerbahčea u pregovorima sa španskim prvakom Baskonijom – stigla je vijest koja je iznenađenje za evropsku košarkašku javnost. Viljams će imati priliku da igra za tim kapitena naše reprezentacije Bojana Dubljevića i biće mu velika podrška u borbi pod košem.

Po saznanju dobro obaviještenog španskog novinara Ćeme de Lukasa, pregovori su završeni a dogovor postignut u potpunosti.

Iza Vilijamsa, nekada drugog pika na NBA draftu, je dobra sezona u Fenerbahčeu. U timu iz Istanbula postizao je 11,3 poena i 3,9 skokova po meču u Evroligi. Od kada u posljednje dvije godine nastupa u Evropi, prvo u Bajernu a potom u Fenerbahčeu, ostavio je dugoročne probleme sa povredama iza sebe i u potpunosti iskazao veliki talenat.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve