Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Neobična situacija u Petrovcu: Otac na klupi, sin na terenu

“Nebo-plavi” su u zimskom prelaznom roku ostali bez prvog strijelca Borisa Kopitovića koji je nastavio karijeru u Singapuru, a klub je napustio i drugi špic – Stefan Đorđević. Prazninu u ofanzivi popunio je Igor Vukčević koji je pod Malo brdo stigao nakon polusezone u Titogradu

Otac na klupi, sin u napadu – Nenad i Igor Vukčević kao članovi Petrovca imaće priliku da prvi put sarađuju na terenu.

Vukčević, Foto: Cdm.me

“Nebo-plavi” su u zimskom prelaznom roku ostali bez prvog strijelca Borisa Kopitovića koji je nastavio karijeru u Singapuru, a klub je napustio i drugi špic – Stefan Đorđević.

Prazninu u ofanzivi popunio je Igor Vukčević koji je pod Malo brdo stigao nakon polusezone u Titogradu.

Mladi napadač je dijete Budućnosti, bio je priključen prvom timu, ali nije imao značajniju ulogu u “plavo-bijelom” dresu. Ljetos se zbog fudbalskog napretka preselio u komšiluk, gdje je u dresu “romantičara” imao nekoliko zapaženih partija.

Za Titograd je odigrao 10 prvenstvenih utakmica, a na terenu je proveo 629 minuta. Koristio je šansu i postigao tri gola u pobjedi protiv Grblja u gostima (2:0), donio je svom timu bod u meču sa Sutjeskom kraj Bistrice (1:1), a bio je i strijelac u porazu od Rudara pod Golubinjom (3:1). Vukčevič je četiri puta pogodio i u Kupu, s tim što je sastav iz Podgorice eliminisan u četvrtfinalu upravo od “nebesko-plavih”.

Sada je na novom početku – pod očevom prismotrom, da zajedno izbore opstanak i probaju sa Petrovcem da naprave iznenađenje u masovnijem takmičenju poslije plasmana u polufinale.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve