Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Nema tolerancije na Etihadu: Rasisti doživotno zabranjen ulazak na stadion

Polovinom drugog dijela Brazilac je krenuo da izvede korner, kada je zasut kovanicama, upaljačima i bočicama, a snimljen je i jedan “navijač” Sitija koji je oponašao majmunske krike tom prilikom

Mančester siti je najavio da će, ukoliko se navijač koji je optužen za rasističko ponašanje tokom meča sa Junajtedom dokaže da je vrijeđao igrača “đavola” Freda, doživotno biti zabranjen ulazak na “Etihad”.

Rasista, Foto: Cdm.me

Polovinom drugog dijela Brazilac je krenuo da izvede korner, kada je zasut kovanicama, upaljačima i bočicama, a snimljen je i jedan “navijač” Sitija koji je oponašao majmunske krike tom prilikom.

“Svjesni smo da na društvenim mrežama postoji video na kojem se vidi navijač koji rasistički gestikulira prema gostujućim igračima. U saradnji sa mančesterskom policijom radimo na utvrđivanju svih koji su učestvovali u tome, kao i ubacivali predmete u teren. Naš klub drži se nulte tolerancije kada je pitanju bilo kakav oblik diskriminacije i ako se nekome dokaže rasističko vrijeđanje, doživotno će mu biti zabranjen pristup našem stadionu”, saopšteno je tabora šampiona Premijer lige.

Siti je u gradskom derbiju od Junajteda poražen sa 2:1.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve