Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Nema prekida: Plavi u punom treningu

Tim Petra Mijovića trenirao je regularno u subotu, da bi juče imao slobodan dan, što je u skladu sa ustaljenim ritmom rada poput pripremnih sedmica kada nema utakmica. Danas će ekipa ponovo regularno trenirati

Košarkaši Budućnosti su u standardnom ritmu treninga u Sportskom centru “Morača”, iako je ABA liga trenutno suspendovana.

Mijović, Foto: KK Budućnost

Tim Petra Mijovića trenirao je regularno u subotu, da bi juče imao slobodan dan, što je u skladu sa ustaljenim ritmom rada poput pripremnih sedmica kada nema utakmica. Danas će ekipa ponovo regularno trenirati.

Ono što odgovorne u klubu raduje je visok stepen profesionalnosti koji su pokazali svi igrači od momenta kada su čelnici ABA lige prošle sedmice saopštili da je takmičenje do daljnjeg suspendovano, zbog pandemije korona virusa.

Kada su igrači iz inostranstva u pitanju, svi su odlučni da nastave sa radom i nadaju se da će tokom proljeća ipak dobiti priliku da se sa najvećim rivalima bore za titulu u ABA ligi.

Klub strogo prati sve preporuke Ministarstva zdravlja i Instituta za javno zdravlje Crne Gore, kada je u pitanju ritam rada i treninga. Sve profesionalne ekipe i dalje imaju pravo na rad u Sportskom centru ,,Morača”.

U skladu sa tim preporukama, koje se prate na svakodnevnoj bazi, sve odluke u klubu vezane za funkcionisanje tima biće blagovremeno donošene.

Skupština ABA lige trebalo je da bude održana u petak, ali zbog pandemije koronavirusa najviši organ regionalnog takmičenja nije zasijedao. Bilo kakvih sastanaka i zvaničnih diskusija o eventualnom epilogu sezone, koja je prekinuta kolo prije kraja regularnog dijela, do sada nije bilo. Budućnost je uoči plejofa obezbijedila drugu poziciju, a u ligi je ključna dilema, kolo prije kraja regularnog dijela, ostala ko će zauzeti četvrtu poziciju, koja vodi u polufinale.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve