Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Nekadašnji fudbaler Juventusa žrtva pljačke: Uperili su pištolje u naše glave…

Sav slučaj ispituje lokalna policija i to uz pomoć video nadzora oko vile doskorašnjeg fudbalera, koji je završio karijeru usljed brojnih povreda

Nekadašnji italijanski fudbaler Klaudio Markizio izjavio je da su razbojnici uperili pištolje ka njegovoj supruzi i njemu prilikom pljačke u kući u Torinu.

Foto: Calciomercato.it

Grupa od petorice pljačkaša upala je u dom bivšeg fudbalera Juventusa i Zenita i na njegove oči uzela dragulje, novac, satove i druge materijalne vrednosti.

“Uperili su pištolje u naše glave. Bilo je teško, nikada u životu nijesam vidio prave pištolje”, priznaje Markizio za Korijere dela Sera.

Sreća je, kako naglašava Markizio, je da je zajedno sa ženom Robertom ostao smiren, ali ujedno i preplašen.

“Tražili su mi da im pokažem gdje držim sef, odgovorio sam im da ga nemam, ali mi nijesu vjerovali. Stvarno nemam sef. Uzeli su sve što su mogli da nađu. Bio sam uplašen za suprugu i sebe, ali hvala Bogu da djeca nijesu bila kući, već na fudbalu na koji ih je djed odveo”.

Da nešto nije u redu posumnjao je baš trener sinova Markizija, jer se Klaudio nije javljao na telefon, otkriva 33-godišnji bivši vezista.

“Zvao nas je trener i sumnjao da nešto nije u redu čim se ne javljam. Tada su se razbojnici zabranuli i ubrzali situaciju. Taj detalj je čista sreća”, zaključio je on.

Sav slučaj ispituje lokalna policija i to uz pomoć video nadzora oko vile doskorašnjeg fudbalera, koji je završio karijeru usljed brojnih povreda.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve