Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Nejmar optužen za silovanje, njegov otac tvrdi da je u pitanju namještaljka

Nejmar se pridružio reprezentaciji Brazila 25. maja, što je 10 dana nakon dana za koji je optužen da je počinio silovanje

Brazilski fudbalski as Nejmar optužen je za silovanje, prenosi brazilski “Globe esporte”.

Foto: Twitter

Policijska dokumenta kažu da – djevojka koja nije imenovana – navodi da je upoznala Nejmara preko Instagrama i da joj je on predložio da se nađu u Parizu.

Nejmar joj je navodno kupio kartu da dođe iz Brazila u Francusku i rezervisao joj sobu u hotelu kod Trijumfalne kapije. Djevojka dalje tvrdi da je Nejmar, tog 15. maja, došao u hotel pijan oko 20 časova, te da je posle razgovora i razmjene nježnosti postao agresivan i da je uz pomoć sile imao seksualni čin sa njom protiv njene volje.

Popunila je prijavu 17. maja. Za sada je sve vezano za ovaj slučaj pod vinjetom – povjerljivo.

Ipak, Nejmarov kaže da je po srijedi namještaljka.

“Radićemo sa istinom, objasnićemo situaciju tako da javnost može da vidi o čemu su razgovarali. Istina se brzo pretvori u grudvu snijega koja postaje sve veća. Sama konverzacija te djevojke sa mojim sinom pokazuje da je to bila namještaljka. Sve ćemo objaviti. Nejmar je sačuvao konverzaciju. Znam da može da bude optužen za mnogo stvari, ali poznajem ga i znam kakav je”, rekao je Nejmar Senior.

Nejmar se pridružio reprezentaciji Brazila 25. maja, što je 10 dana nakon dana za koji je optužen da je počinio silovanje. Tri dana kasnije je imao manju povredu koljena pa je zbog toga preskočio treninge reprezentacije koja se sprema za turnir Kopa Amerika. U petak i subotu se vratio treninzima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve