Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Nedovoljno sponzora: Inter prvi odustao od Superlige

Inter je jedini u ugovor ubacio klauzulu da nije obavezan na ugovor sa Superligom ako se svi obećani sponzori ne priključe. Kako svi sponzori nisu pružili podršku, Inter je riješio da izađe iz priče sa Superligom, javljaju španski mediji

Jučerašnje riječi Andree Anjelija, predsjednika Juventusa da je 12 klubova jasno potpisalo ugovore sa Superligom na 120 strana i da je 11 od njih i dalje vezano tim ugovorima, sada otkrivaju i ko je jedini preostali klub koji je najmanje vjerovao u ideju Superlige.

To je milanski Inter, klub iz pokrajne Lombardije se prvi povukao iz projekta Superlige.

Inter je jedini u ugovor ubacio klauzulu da nije obavezan na ugovor sa Superligom ako se svi obećani sponzori ne priključe. Kako svi sponzori nisu pružili podršku, Inter je riješio da izađe iz priče sa Superligom, javljaju španski mediji.

Tri kluba koja najviše guraju ideju Superlige su Juventus, Real Madrid i Barselona. Preostalih osam (Mančester Junajted, Mančester Siti, Liverpul, Čelsi, Arsenal, Totenhem, Ateltiko Madrid i Milan) su i dalje vezani potpisanim ugovorima i ne mogu tako lako da izađu. Iako su se poslije prošlogodišnjeg sloma ideje o Superligi zvaničnim saopštenjima distancirali od te ideje i izvinili se navijačima. Oni čekaju rasplet i šta će ponuditi UEFA.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve