Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Nedović: Neefikasnost unosi nervozu

Za trenera Aleksandra Nedovića to je uobičajena pojava u sportu i to ga toliko ne brine, koliko slaba realizacija njegovih mladića u protivničkom šesnaestercu

Poslije odličnog starta u nastavku šampionata, Iskra je pokvarila utisak u minule tri utakmice i od mogućih devet uknjižila svega dva boda, pri čemu napadači ”crveno-bijelih” nijednom nijesu zatresli protivničku mrežu.

To je dovoljan razlog da se rukovodstvo kluba i stručni štab maksimalno uozbilje i posvete narednim susretima kako bi se danilovgradski prvoligaš vratio na pravi kolosjek i njegova kompozicija usmjerila ka gornjoj polovini tabele, tačnije onom mjestu koje garantuje plasman na evropsku scenu.

Za trenera Aleksandra Nedovića to je uobičajena pojava u sportu i to ga toliko ne brine, koliko slaba realizacija njegovih mladića u protivničkom šesnaestercu.

– Broj povoljnih prilika ili bolje rečeno zicera za postizanje gola ne korespondira sa brojem osvojenih bodova. Skupo nas je koštao loš učinak strijelaca kada je bilo najpotrebnije jer su nam takvi pehovi unosili nervozu u ekipu do kraja meča i negativno se odražavali na konačan ishod. Ipak, to nas neće pokolebati i vjerujem da su to bili samo trenuci slabosti koje ćemo prebroditi, nadam se već u subotu protiv Rudara, rekao je Nedović koji ne krije da u Pljevlja putuju u nezgodnom času, kada domaćin ima iza sebe seriju od sedam pobjeda i dva remija.

– Ne biramo rivale, nego se oslanjamo na sopstvene kvalitete i ambiciju da istrajemo na oba fronta kako bismo u prvenstvu ili Kupu ostvarili željeni cilj, izlazak na međunarodnu scenu. U direktnim okršajima sa pretendentima moramo rješavati takve dileme i uvećavati bodovni saldo i kod kuće i na strani, dodao je šef struke, koji trenutno kuburi i sa igračkim kadrom s obzirom na to da su van stroja povrijeđeni Šahman, Milić, Petrović i Marković.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve