Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Nedović: Meč sa Petrovcem je dobra prilika da napravimo prekretnicu

Skroman učinak od šest osvojenih bodova u minulih pet kola upalio je crvenu lampicu u taboru danilovgradskog prvoligaša, koji će večeras (18.00) protiv Petrovca nastojati da popravi utisak i konačno zablista na stadionu ,,Braće Velašević“

Nakon startne pobjede u Golubovcima, Iskra je upisala tri remija i poraz, što dovoljno ukazuje na rezultatsku krizu koja već izvjesno vrijeme prati Iskru u tekućem šampionatu.

Iskra, Foto: Pobjeda.me

Skroman učinak od šest osvojenih bodova u minulih pet kola upalio je crvenu lampicu u taboru danilovgradskog prvoligaša, koji će večeras (18.00) protiv Petrovca nastojati da popravi utisak i konačno zablista na stadionu ,,Braće Velašević“.

“Nijesam pristalica teze da se po svaku cijenu mora ostvariti pobjeda, pa makar se radilo i o autsajderu, a ne o kompaktnoj ekipi kao što je Petrovac. Naprotiv, na ovaj susret gledam kao na dobru priliku, bolje reći prekretnicu da popravimo formu i koliko je to moguće započnemo seriju pozitivnih ishoda. Međutim,da bismo u tome uspjeli konačno moramo da individualne greške svedemo na minimum ili da ih skroz otklonimo. Skupo su nas koštale i toga smo svjesni”, podsjetio je trener Aleksandar Nedović na sijaset kardinalnih propusta u nekim okršajima, a koji su se uglavnom dešavali na kraju ili u sudijskim nadoknadama prvog ili drugog poluvremena.

Iza Petrovca je dvosedmična pauza nakon što je utakmica sa Budućnošću odgođena zbog obaveza ,,plavih“ na evropskoj sceni.

“Prijala nam je pauza jer smo sada svi u pogonu i maksimalno smo spremni za utakmicu sa Iskrom. Domaćin je blagi favorit, ali siguran sam da ćemo uz disciplinovanu igru moći da izborimo povoljan rezultat. Idemo na pobjedu, ali možda ni remi ne bi bio loš”, kazao je napadač Igor Vukčević.

Tim koji vodi njegov otac Nenad je sa dva boda na diobi posljednjeg mjesta, sa istim saldom, ali i dva meča manje od Titograda.

“Imamo za čim da žalimo iz dosadašnjeg dijela prvenstva, naročito iz duela sa Rudarom i Titogradom, kada smo objektivno bili bolji i imali više pravih šansi. Ostaje žal što to nijesmo uspjeli da realizujemo, ali maksimalno smo fokusirani na naredne izazove”, izjavio je Vukčević.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve