Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Nedović: Dosta smo naučili iz prvog meča u Nikšiću, taktički smo bili perfektni

Baš zbog toga čini se da je Iskra poput plamena koji očigledno gori sve jače… Fudbalski plamen iz Danilovgrada zahvatio je juče i Sutjesku. Iskra nije možda “plesala”, ali je taktički odradila dobar meč, uspjela da neutralište glavne adute Nikšićana, da odlično napravi presing u drugom dijelu meča i na kraju zasluženo da golovima Milana Đurišića stigne do pobjede

Iskra se ne šali! Danilovgrađani su juče u derbiju kola savladali šampiona, ekipu Sutjeske, čime su Nikšićane skinuli sa liderske pozicije i istovremeno prišli prvoplasiranoj Budućnosti na samo dva boda.

Kuburović, Foto: Volimdanilovgrad.me

Baš zbog toga čini se da je Iskra poput plamena koji očigledno gori sve jače… Fudbalski plamen iz Danilovgrada zahvatio je juče i Sutjesku. Iskra nije možda “plesala”, ali je taktički odradila dobar meč, uspjela da neutralište glavne adute Nikšićana, da odlično napravi presing u drugom dijelu meča i na kraju zasluženo da golovima Milana Đurišića stigne do pobjede.

“Rekao sam da smo mnogo naučili iz poraza u Nikšiću, gdje smo odigrali možda i najbolji meč. Nijesmo igrali lijepo i dopadljivo, ali nijesmo ni željeli sa Sutjeskom da igramo na taj način, već da idemo na pobjedu. Taktički smo bili perfektni, nagrađeni smo sa dva gola, imali još neke šanse i mislim da smo zasluženo slavili”, rekao je trener Iskre Aleksandar Nedović.

Njegov kolega na klupi Sutjeske, Nikola Rakojević, čestitao je rivalu na trijumfu.

“Prvo poluvrijeme bilo je sasvim korektno, zatim smo imali zicer prije nego što smo primili gol. Imali smo dosta problema, ali Iskra je zasluženo pobijedila. Kada imate ovako motivisanog rivala onda morate biti mnogo angažovaniji. Ne želim da pričam o tome koga nije bilo, jer da bi bili na mjestu na kojem smo bili, onda bi ovi igrači koji su dobili šansu morali da se zamisle”, kazao je Rakojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve