Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Nedović: Budućnost je pokazala da ima veliko srce

Budućnost u sljedećem kolu igra protiv islandskog Brejdablika

Trener Budućnosti Aleksandar Nedović je zadovoljan i rezultatom i stavom svog tima na gostovanju Lapiju, u revanš meču uvodne runde kvalifikacija za Ligu konferencija.

Susret u Prištini završio je neriješeno 2:2, a “plavima” je za prolaz bila dovoljna pobjeda od 2:0 u prvom međusobnom okršaju prošlog četvrtka.

“Najbitnije je da smo prošli dalje u teškom ambijentu. Mlada ekipa je podlegla atmosferi u pojedinim momentima, ali je imala srce i borila se. Mislim da smo odigrali dobar meč, dali smo dva gola, imali prečku, još jednu šansu, nekoliko kontre koje smo mogli bolje da završimo i da umirimo cijeli stadion”, kazao je Nedović.

Atmosfera na stadionu Fadilj Vokri bila je “zapaljiva”.

“U ovako organizovanom navijanju i nekim stvarima koje mi kao sportisti nikad neće biti jasne, Budućnost je pokazala da ima veliko srce. Sve smo priživjeli, vraćamo se u Podgoricu srećni i zadovoljni”, kazao je Nedović.

Prolaz u 2. kolo igrači i stručni štab su posvetili “Varvarima”, koji su planirali dolazak u Prištinu, ali ih je stopirala zabrana kosovske policije.

“Oni su, i pored svega, bili spremni dođu u ovakvu atmosferu da nas bodre, da budu uz nas. Budućnost se voli na taj način. Ovu pobjedu poklanjamo njima”, rekao je Nedović.

Budućnost u sljedećem kolu igra protiv islandskog Brejdablika.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve