Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Nedić: Ostvarili smo željenu pobjedu, o Petrovcu više ne razmišljamo

Izabranici Nikole Rakojevića lako su izašli na kraj sa Petrovcem (4:0), mada su bili spremni i za veći izazov. Kraj Bistrice su misli usmjerili ka duelu sa Zetom u četvrtfinalu Kupa, a u podsvijesti je i okršaj u nedjelju, kada će se pogledati oči u oči sa prvotimcima Budućnosti i vrh tabele će biti koliko-toliko jasniji

Sa dva boda više u odnosu na prvog pratioca (Budućnost odigrala meč manje), Sutjeska ulazi u seriju teških mečeva.

Sutjeska, Foto: Cdm.me

Izabranici Nikole Rakojevića lako su izašli na kraj sa Petrovcem (4:0), mada su bili spremni i za veći izazov. Kraj Bistrice su misli usmjerili ka duelu sa Zetom u četvrtfinalu Kupa, a u podsvijesti je i okršaj u nedjelju, kada će se pogledati oči u oči sa prvotimcima Budućnosti i vrh tabele će biti koliko-toliko jasniji.

“Željeli smo pobjedu i ostvarili je. O Petrovcu više ne razmišljamo, mada smo bili ubjedljivi, igrali dobro i to nam je ulilo samopouzdanje uoči važnih utakmica koje slijede. Nažalost, ponovo nećemo biti kompletni, ni protiv Zete neće zaigrati Osmajić, biće van stroja i Ciger, a protiv Budućnosti i Bulatović jer je protiv Petrovca dobio žuti karton. Kad nekoga dobijete tako ubjedljivo, kao što smo mi prije dva dana gostujući pod Malim brdom, izlišno je bilo što govoriti, ali ne živimo od slave, ne zamaramo se rezultatima ostalih prvoligaša i vjerujemo da možemo zadržati lidersku poziciju”, rekao je defanzivac Nemanja Nedić.

“Prvenstvo je dugo, imamo velike izazove i u Kupu, a vjerujem da će priča o favoritima za osvajanj e titule biti mnogo jasnija nakon sljedećeg vikenda. Imamo igrače koji mogu postići pogodak, iz igre, ali i prekida, zato imamo gol razliku “plus 25, dok Budućnost, kao naš prvi pratilac, gotovo dvostruko slabiju.”

I golman Suad Ličina, koji je zamijenio kažnjenog Vlada Giljena, vjeruje daje njegov tim krenuo uzlaznom putanjom.

“Petrovac je za nas bio kao i svi ostali rivali. Plašili smo ih se koliko je trebalo, ili bolje je reći bili smo oprezni. Dominirali smo, opravdali očekivanja, ali sad treba nastaviti u istom ritmu. Zeta nam je prvi rival i očekujemo da ih eliminišemo iz Kupa, a onda na red dolazi Budućnost. Vjerovatno je to meč koji će odlučiti ko je jesenji šampion. Ali, ne opterećujemo se mjestima na tabeli jer tako smo funkcionisali i posljednjih nekoliko sezona, vjerovali sebi i zato smo donosili titule u Nikšić”, izjavio je Ličina.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve