Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Ne žele da ga se odreknu: PSŽ nudi Mbapeu identičan ugovor kao Nejmaru

Na stolu je ponuda, Mbape bi dobio 35 miliona eura po sezoni, odnosno bio bi izjednačen sa Nejmarom kada su primanja u pitanju. To bi bio znak da više nije drugi igrač u ekipi i da dobija odgovornost, ali i uslove poput Brazilca

I dalje se lome koplja, ali Pari Sen Žermen čini sve da zaustavi Mbapea. Oni su čak spremni da puste da mu istekne ugovor za dvije godine, ali da ga zadrže do 2022. u klubu.

Mbape, Foto: Sportsport.ba

U međuvremenu, izgleda da je Francuz bliži tome da odustane od odlaska u Real i da potpiše novu obavezu sa Parižanima.

Na stolu je ponuda, Mbape bi dobio 35 miliona eura po sezoni, odnosno bio bi izjednačen sa Nejmarom kada su primanja u pitanju. To bi bio znak da više nije drugi igrač u ekipi i da dobija odgovornost, ali i uslove poput Brazilca.

PSŽ je već obezbijedio dolazak Aleksa Teleša, Brazilca iz Portoa koji će kraj lijeve strane zamijeniti Kurzavu, i dalje ubjeđuju Kulibalija koji bi radije u Englesku, a Leonardo traži još napadača, u slučaju da Ikardi ne želi da ostane, kao i vezistu.

Parižanima se ne žuri, čekaju navodno i da Rajola ubijedi Pogbu da se vrati u rodni grad, što bi zatvorilo priču u veznom redu, ali i dalje nije nemoguće da takođe Kavani produži ugovor i ostane prvi napadač, u slučaju da ode Ikardi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve