Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Ne odustaju od napadača PSŽ: Atletiko poslao novu ponudu za Kavanija

Sam Urugvajac želi na "Vanda Metropolitano", problem pravi PSŽ, koji nije zainteresovan da proda najboljeg strijelac u istoriji kluba i pored činjenice da mu za manje od šest mjeseci ističe ugovor sa klubom

Madridski Atletiko je baš riješen da u svoje redove ove zime dovede Edinsona Kavanija.

Kavani, Foto: Thesun.co.uk

Sam Urugvajac želi na “Vanda Metropolitano”, problem pravi PSŽ, koji nije zainteresovan da proda najboljeg strijelac u istoriji kluba i pored činjenice da mu za manje od šest mjeseci ističe ugovor sa klubom.

“Kolćonerosi” su ljetos ostali bez Grizmana, Dijego Košta više nije onaj stari, ostali su praktično samo sa Moratom u špicu, Korea i Feliks su drugačiji tipovi igrača.

Zbog toga Simeone želi još jednog provjerenog golgetera, bacio je oko na Kavanija i želja za saradnjom je obostrana, pa je sa tim na umu uprava Atletika poslala i ponudu u Pariz.

Ona navodno glasi 15 miliona eura, plus tri na ime bonusa.

Sasvim korektna ponuda za 32-godišnjeg napadača kojem ugovor sa klubom ističe po završetku sezone i jasno je da ga neće produžavati.

Sa druge strane se “El Matador” dogovorio sa “Jorgandžijama” oko uslova lične saradnje i sada se samo čeka odgovor sa “Parka prinčeva”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve