Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

NBA: Šou Džimija Batlera, oslabljeni Majami se vratio u borbu za prsten

Heroj trijumfa Majamija bio je Džimi Batler koji je postigao 40 poena, uz 13 asistencija i 11 skokova i tripl-dablom predvodio je svoj tim do trijumfa. Već u prvoj četvrtini Lejkersi su imali 10 izgubljenih lopti i bilo je jasno da nisu pronašli ritam, kao u prethodna dva meča

Majami se vratio u borbu za šampionski prsten NBA lige – ekipa sa Floride pobijedila je Los Anđeles Lejkerse 115:104 i smanjila na 2:1 u velikom finalu.

Batler, Foto: Cnn.com

Heroj trijumfa Majamija bio je Džimi Batler koji je postigao 40 poena, uz 13 asistencija i 11 skokova i tripl-dablom predvodio je svoj tim do trijumfa.

Već u prvoj četvrtini Lejkersi su imali 10 izgubljenih lopti i bilo je jasno da nisu pronašli ritam, kao u prethodna dva meča.

Majami je kontrolisao rezultat, nije ta prednost bila previsoka, ali je ekipa iz Los Anđelesa konstantno bila u zaostatku.

Problem za Lejkerse bila je i činjenica da je Entoni Dejvis bio van ritma, već na početku treće četvrtine napravio je četvrti faul i nije imao veliki doprinos u ovoj utakmici.

Pored Batlera važan doprinos pobjedi Majamija dali su Keli Olinik i Tajler Hiro sa po 17 poena.

Trener ekipe sa Floride Erik Spolstra na ovom meču nije mogao da računa na Gorana Dragića i Bema Adebaja, a potom se i Kendrik Nan povrijedio.

Sa druge strane 25 poena i osam skokova Lebrona Džejmsa, dok su po 19 upisali Moris iKuzma. Entoni Dejvis je ubacio za njega skromnih 15 poena.

Meč broj tri je u noći između utorka i srijede od tri sata.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve