Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

NBA: Kingsi iznenadili Denver, Milvoki lako sa Šarlotom

Kingsi su na polovini sureta imali veliki zaostatak (40:57), ali su u nastavku bili znatno bolji i nakon dodatnih pet minuta borbe došli do vrijedne pobjede

Košarkaši Sakramenta savladali su Denver poslije produžetka 100:97 u vrlo uzbudljivom meču NBA lige.

Bogdanović, Foto: Cdm.me

Kingsi su na polovini sureta imali veliki zaostatak (40:57), ali su u nastavku bili znatno bolji i nakon dodatnih pet minuta borbe došli do vrijedne pobjede.

Badi Hild je bio jedan od junaka pobjede Sakramenta, iako je do finiša šutirao iz igre mizernih 3/13. Postigao je posljednjih osam poena ekipe i praktično sam izborio produžetak.

Ukupno je postigao 21 poen, uz sedam skokova, ali epitet igrača utakmice pripada Harisonu Barnsu koji je ubacio 30 poena.

Nemanja Bjelica imao je dabl-dabl učinak, 10 poena i 12 skokova, a jednako efikasan bio je i Bogdan Bogdanović. Obojica su imali izuzetno slab šut iz igre.

Njihov reprezentativni drug iz redova Denvera, Nikola Jokić, takođe nije blistao. Ol star centar se zaustavio na sedam poena, 10 skokova i šest asistencija.

Filadelfija je u veoma uzbudljivom meču savladala Indijanu 119:116, a junak meča bio je Džoel Embid sa 32 poena i 11 skokova.

Milvoki je na svom parketu bio ubjedljiv protiv Šarlota 137:96, a Janis Adetokumpo duel je završio sa 26 poena i devet skokova.

Zvijezda večeri bio je Džejms Harden, koji je u trijumfu Hjustona nad Atlantom dao čak 60 poena.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve