Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

NBA: Embidu dvoboj protiv Dejvisa, Kari konačno namjestio nišan

Voriorsi su dobili Minesotu 124:115 u utakmici u kojoj je Stef Kari konačno imao dobar procenat šuta. Protiv Timbervulvsa je pogodio šest trojki iz deset pokušaja, a da se pitanje pobjednika ne postavlja pobrinuli su se još i Endrju Vigins i Klej Tompson koji su dodali po pet trojki

Pobjede Golden Stejta i Filadelfije u rano jutros odigranim mečevima NBA lige.

Voriorsi su dobili Minesotu 124:115 u utakmici u kojoj je Stef Kari konačno imao dobar procenat šuta.

Protiv Timbervulvsa je pogodio šest trojki iz deset pokušaja, a da se pitanje pobjednika ne postavlja pobrinuli su se još i Endrju Vigins i Klej Tompson koji su dodali po pet trojki.

Kari je duel završio sa 29 poena, Tompson je dodao 23. Kod Minesote, koja je šutrala za tri poena tek 10 od 44, Karl Entoni Tauns je ubacio 31 poen.

Savladavši Los Anđeles Lejkerse (105:87) košarkaši Filadelfije upisali su treću uzastopnu pobjedu i tako nastavili pohod ka plej-ofu.

Lejkersi, u čijim redovima nije bilo Lebrona Džejmsa, novim porazom su se udaljili od direktnog plasmana u plej-of.

Za 25. pobjedu u sezoni nedovoljna je bila sjajna partija Entonija Dejvisa koji je susret završio sa 31 poenom i 12 asistencija.

U sastavu Filadelfije posebno raspoloženi su bili Džoel Embid sa 26 poena, devet skokova i sedam asistencija, i Tobajas Heris koji je upisao 23 poena, pet skokova i četiri asistencije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve