Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Nazor: Budućnost je jedna od dvije vrhunske ekipe

Zadar je u dosadašnjem dijelu takmičenja upisao sedam pobjeda i ima jednu više od Olimpije i Krke.

Trener košarkaša Zadra Ante Nazor je uoči dolaska u Podgoricu izjavio da je Budućnost Voli jedna od dvije vrhunske ekipe u ABA ligi.

Foto. Crosport.hr

Hrvatski predstavnik sjutra gostuje braniocu trofeja s nadom da u preostala tri kola može osigurati opstanak u elitnom društvu.

Zadar je u dosadašnjem dijelu takmičenja upisao sedam pobjeda i ima jednu više od Olimpije i Krke.

“To jedna od dvije top ekipe u regionu, s tim da im igranje Evrolige daje dimenziju više, pokrivenost na svim pozicijama. Teško je procijeniti odakle prijeti najveća opasnost, jer imaju veliku širinu, mogućnost rotacije takođe, forma igrača je nepredvidiva i sigurno da u toj utakmici moramo nastojati da pružimo svoj maksimum u borbi za svaku loptu. Samo uz takav pristup i uz pozitivnu emociju možemo ostvariti postavljene ciljeve u ovih dvadesetak dana pred nama, a to je ostanak u ABA ligi”, rekao je Nazor.

S trenerom je saglasan i ponajbolji igrač Zadra, Luka Božić, te ističe šta kao ekipa moraju napraviti u predstojećem susretu.

– U utakmici protiv Budućnosti ne postoji puno nepoznanica kao ni prostora za greške. Sve ono što inače radimo i kako igramo mora biti na još višem nivou. Svi na terenu moramo biti kao jedno i odigrati susret od početka do kraja – kazao je Božić.

U prvom dijelu sezone Podgoričani su u dvorani “Krešimir Ćosić” slavili rezultatom 89:69.

Utakmica se igra sjutra u “Morači”, s početkom u 21 čas.

 

 

 

 

 

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve