Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Navratilova za Ajriš Tajms: Legendarna teniserka žestoko kritikovala Đokovića

Jedna od uspješnijih teniserki svih vremena nije zadovoljna činjenicom da je Đoković odlučio da osnuje sindikat igrača i napusti Udruženje tenisera

Legendarna teniserka Martina Navratilova žestoko je kritikovala Novaka Đokovića.

Đoković, Foto: AP

Jedna od uspješnijih teniserki svih vremena nije zadovoljna činjenicom da je Đoković odlučio da osnuje sindikat igrača i napusti Udruženje tenisera.

“On misli da radi pravu stvar. Ne slažem se s njim, ali to je njegov izbor. To sigurno nije pomoglo njegovom tenisu, ne razumijem ga. Kada si najbolji na svijetu, treba da energija odlazi na igru, moraš se posvetiti sportu. Da biste se opustili, gledajte TV, obrađujte drvo ili pletite šalove. Ali osnivanje sindikata?” rekla je Navratilova i dodala:

“To ne pomaže ni na jednom nivou. To možeš raditi kada prestaneš igrati, ali kontroverzno je i ne pomaže mu sada. Tokom pandemije pokušavaš nas podijeliti, a sve to dok se pokušavamo ujediniti i shvatiti kako da igramo turnire a da se ljudi ne razbolijevaju i ne umiru od koronavirusa. Radije se držimo tog problema, a ne stvarajmo novi koji nam ne treba.”

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve