Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Navijači dođite ranije na derbi i sportski bodrite Budućnost protiv Zvezde

Budućnost Voli poziva sve navijače, koji nas vjerno bodre, da u meču sa Crvenom zvezdom ne bude vrijeđanja gostujuće ekipe i njihovih porodica

Kapije Sportskog centra “Morača”, za utakmicu sa Crvenom zvezdom koja će se igrati sjutra od 19.30, biće otvorene od 17.30, saopšteno je iz KK Budućnost Voli.

Iz podgoričkog kluba imali su poruku za svoje pristalice.

“Klub moli sve navijače da dođu što ranije na utakmicu kako bi se izbjegle gužve na ulazima zbog detaljnih provjera prilikom ulaska. U dvoranu je strogo zabranjeno unošenje sitnih predmeta, upaljača, ambalaže, pića i pirotehnike. Takođe, molimo vas da poštujete numeraciju sjedišta zbog izbjegavanja gužvi na sektorima.”

Očekuju da izabranici Vladimira Jovanovića dobiju isključivo sportsku podršku sa tribina “Morače”.

“Budućnost Voli poziva sve navijače, koji nas vjerno bodre, da u meču sa Crvenom zvezdom ne bude vrijeđanja gostujuće ekipe i njihovih porodica. ABA liga strogo zabranjuje vrijeđanje po nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj i polnoj osnovi i zbog kršenja pravila će uslijediti pražnjenje dijela tribina ili cijele sale. Molimo vas da navijanje bude fer, sportsko i korektno jer samo takvim navijanjem dajete vjetar u leđa našim igračima i ekipi”, ističu iz tabora šampiona Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve