Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Nataša Ćorović: Gol za reprezentaciju na SP ne može da se opiše riječima

Ističe da razmišlja o karijeri u inostranstvu. Govoreći o svojoj sportskoj porodici, objašnjava da to sa sobom nosi i svoje breme

Crnogorska rukometašica Nataša Ćorović kaže da nije očekivala da u jednoj godini pređe put od Prve crnogorske lige, preko Lige Šampiona do Svjetskog prvenstva.

Navodi da je rukomet sport u kom se pronašla od starta, igra ga s lakoćom i ne doživljava kao grubi sport.

Ćorovićeva je u emisiji “Dobro jutro Crna Goro” na RTCG pričala kako bavljenje sportom podrazumijeva dosta odricanja, ali da ne planira da stane, već sebe vidi i u inostranstvu.

“Moram reći da sve to nisam očekivala. Ogromna je razlika igrati u Prvoj crnogorskoj ligi gdje imate mlađe i neiskusnije igračice do Lige šampiona gdje su sve igračice u vrhu svjetskog rukometa”, rekla je Nataša Ćorović.

Počela je karijeru u nikšićkoj Levalei.

“To je klub koji radi dosta dobro. Veliku zahvalnost dugujem svima. Radili smo kao velika porodica i oni su sigurno zaslužni za ovaj moj uspjeh”, kazala je rukometašica.

Prelazak u Budućnost smatra prelomnim za svoju karijeru.

“To je nešto što mi je podiglo samopouzdanje”.

Svjetsko prvenstvo donijelo joj je, kaže, dosta iskustva i preivilegija je što je imala priliku da igra sa crnogorskom reprezentacijom.

“Postići gol za svoju reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu je nešto što ne može da se opiše riječima”, kazala je ona.

Ističe da razmišlja o karijeri u inostranstvu. Govoreći o svojoj sportskoj porodici, objašnjava da to sa sobom nosi i svoje breme.

“Nije lako. Za dosta praznika nijesmo kod kuće i ne slavimo sa porodicom. Mislim da je to veliko odricanje”, istakla je Nataša Ćorović.

U rukometu se pronašla od samog starta.

“To je nešto šro radim svakog dana, što mi prija i ne razmišljam o njemu kao grubom sportu”.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve