Košarkaški savez Crne Gore i Elektroprivreda potpisali su novi sponzorski ugovor za sezonu 2019/2020 vrijedan 100 hiljada eura.

Sa današnjeg potpisivanja ugovora

Elektroprivreda kroz svoje sponzorske strategije podržava nacionalne sportske saveze, a uspješna saradnja EPCG i KSCG traje već punih osam godina.

Ugovor o sponzorstvu potpisali su rukovodilac Sektora za korporativne komunikacije, Rajko Šebek i predsjednik Košarkaškog saveza, Veselin Barović.

”Već osmu godinu Elektroprivreda Crne Gore je jedan od glavnih sponzora Košarkaškog saveza. Prošle godine, kada smo potpisali sličan ugovor, poželjeli smo im uspjeh u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Istorijski san se ostvario a razultata nema bez kvalitetnog rada ali i ovakvog vida podrške. Rezultati nacionalnih selekcija svakako zavrjeđuju pažnju zato nastavljamo saradnju, i u kontinuitetu, po osmi put, potpisujemo sponzorski ugovor“’, rekao je Šebek.

Barović je podsjetio da je Elektroprivreda partner Košarkaškog saveza od prvog dana.

”Zadovoljstvo nam je da sarađujemo sa Elekroprivredom. Od prvog dana je uz nas i doprinijela je u ostvarivanju rezultata saveza a očekujemo da nastavimo saradnju i ubuduće ” – naglasio je Barović.

Šebek je u ime EPCG košarkašima poželio uspješne pripreme i dobru igru na Svjetskom prvenstvu koje se održava u Kini u periodu od 31. avgusta do 15. septembra.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve