Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Našao se u problemima: Šenon Braun uhapšen nakon pucnjave na njegovom imanju

34-godišnjak, koji se od košarke oprostio 2018. godine, nedavno je postao dio ozbiljnog i nimalo zgodnog događaja. Njega je, naime, uhapsila američka policija nakon što je ispalio dva hica u ljude koji su ušli na njegovo imanje. Nepoznate osobe su uvidjele da je Braunova kuća na prodaju, ušli su unutra jer su vrata imanja bila otvorena, ali je nekadašnji košarkaš krenuo da puca

Šenon Braun je bio dio zlatne generacije Los Anđeles Lejkersa zajedno s Kobeom Brajantom, koja je osvojila titule 2009. i 2010. godine.

Braun, Foto: Sportsport.ba

34-godišnjak, koji se od košarke oprostio 2018. godine, nedavno je postao dio ozbiljnog i nimalo zgodnog događaja.

Njega je, naime, uhapsila američka policija nakon što je ispalio dva hica u ljude koji su ušli na njegovo imanje. Nepoznate osobe su uvidjele da je Braunova kuća na prodaju, ušli su unutra jer su vrata imanja bila otvorena, ali je nekadašnji košarkaš krenuo da puca.

Braun je ispalio pet ili šest metaka prema dvojcu koji je povrijeđen, a on se tereti za oružani napad i mogao bi na odsluživanje zatvorske kazne od nekoliko godina.

Bivši košarkaš je tokom karijere igrao za Chicago Bullse, Charlotte Bobcatse, Los Anđeles Lejkerse, Feniks Sanse, San Antonio Spurse, Nju Jork Nikse i Majami Hit.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve