Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Naš golman na Kosovu: Ljuljanović potpisao za Balkani

Ljuljanović je ljetos stigao u Dečić kao pojačanje iz Koma, ali je nastupio na samo pet utakmica (ukupno 336 minuta)

Damir Ljuljanović nakon samo polusezone napustioje Dečić. Povremeni crnogorski reprezentativac dogovorio je raskid saradnje sa klubom iz Tuzi, a odmah zatim potpisao na godinu i po za Balkani, jedan od najboljih klubova sa Kosova.

Ljuljanović je ljetos stigao u Dečić kao pojačanje iz Koma, ali je nastupio na samo pet utakmica (ukupno 336 minuta).

Naime, imao je peh da se već na prvom meču protiv Budućnosti povrijedio, a trener Edis Mulalić nije želio da promijeni Pavla Velimirovića, koji je imao zapažene partije, a Dečić bio u seriji, tako da je Ljuljanović konstatno branio tek posljednja tri kola jesenjeg dijela. I, kada se sticao utisak da će u drugom dijelu sezone upravo Ljuljanović biti ”jedinica” Tuzana, uslijedio je odlazak.

– Balkani je veoma ambiciozan klub. Prošle sezone u posljednjem kolu su ostali bez titule i sada su odlučili da ulože dodatne napore kako bi došli do duple krune, kazao je za Arenu Damir Ljuljanović.

Balkani je na polusezoni drugoplasirani sa samo tri boda manje od prvoplasirane Drite, pa su ambicije kristalno jasne. Nekadašnji golman Budućnosti, Koma, Dečića i Mladosti, već je imao inostrano iskustvo jer je polusezonu branio u Rumuniji za Čiksered.

– Jurimo titulu, a uz to klub je u četvrtfinalu Kupa, tako da mi je drago da sam došao u veoma sređen i ambiciozan klub, koji ima velike planove. Nadam se da ću svojim odbranama skrenuti pažnju na sebe i da ću pomoći klubu da ostvari zacrtano, a to je dupla kruna, naglasio je Ljuljanović.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve