Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Napušta tivatski klub poslije godinu i po: Pepić odlazi iz Arsenala

Arsenal je obilježio prvi dio sezone u Drugoj ligi, mimo očekivanja ''pretekao'' glavne favorite za prvo mjesto Kom, Mornar, Igalo, Bokelj, pa su Tivćani pokazali da konačno žele plasman u Prvu ligu. Međutim, već na polusezoni jasno je da će taj put Arsenala biti prilično težak. Nekadašnji član Lovćena, Petrovca i Bokelja već je najavio odlazak, što će biti ozbiljan udarac za drugoligaša iz Tivta

Kada je prije početka sezone Arsenal potvrdio da je zadržao iskusnog napadača Dejana Pepića bilo je jasno da će Tivćani imati ozbiljne ambicije.

I, tako je i bilo Arsenal je obilježio prvi dio sezone u Drugoj ligi, mimo očekivanja ”pretekao” glavne favorite za prvo mjesto Kom, Mornar, Igalo, Bokelj, pa su Tivćani pokazali da konačno žele plasman u Prvu ligu.

Međutim, već na polusezoni jasno je da će taj put Arsenala biti prilično težak. Nekadašnji član Lovćena, Petrovca i Bokelja već je najavio odlazak, što će biti ozbiljan udarac za drugoligaša iz Tivta.

– Uzeo sam papire, tako da sam sada slobodan igrač, potvrdio je 27-godišnji napadač, koji je u prvom dijelu sezone na 17 utakmica postigao četiri gola.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve