Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Napušta Liverpul: Origi stiže u Italiju, dva kluba se bore za njegov dolazak

Origi je u prethodne dvije sezone postigao nekoliko važnih golova za Redse u borbi za titule u Ligi šampiona i Premier ligi, ali nikako da se izbori za mjesto prvog napadača na Enfieldu. Zbog toga se očekuje da će ovaj 25-godišnji napadač već u januaru potražiti novi klub jer više ne želi da grije klupu u Liverpulu

Belgijski napadač Divok Origi je jedan od ljubimaca navijača Liverpula, ali već neko vrijeme je itekako nezadovoljan minutažom koju ima.

Origi je u prethodne dvije sezone postigao nekoliko važnih golova za Redse u borbi za titule u Ligi šampiona i Premier ligi, ali nikako da se izbori za mjesto prvog napadača na Enfieldu.

Zbog toga se očekuje da će ovaj 25-godišnji napadač već u januaru potražiti novi klub jer više ne želi da grije klupu u Liverpulu.

Origi se povezivao s odlaskom u Šalke, ali je odbio tu mogućnost jer se njemački klub nalazi u veoma teškoj situaciji. Čini se da je najrealnija opcija da ga od januara gledamo u Seriji A.

Naime, interes za Origija pokazali su Juventus i Milan, ali i Fiorentina koja je ranije kontaktirala Belgijanca. No, čini se da će izbor biti između Juventusa i Milana s kojim Redsi već pregovaraju.

Rosoneri žele da ga dovedu na pozajmicu do kraja sezone, dok Juventus još uvijek nije poslao zvaničnu ponudu. Mnogi vjeruju da će Belgijanac na kraju završiti u Milanu, ali još uvijek je rano donositi takve zaključke.

Origi je u dosadašnjem dijelu sezone u svim takmičenjima odigrao svega osam mečeva, te je postigao jedan gol i upisao jednu asistenciju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve