Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Nakon odluke predsjednika Makrona: Male šanse za ligu Francuske

Predsjednik Francuske Emanuel Makron je u ponedjeljak najavio da će sva javna okupljanja, pa i sportski događaji, biti zabranjeni u toj zemlji makar do sredine jula. Takođe, letovi ka Sjedinjenim Američkim Državama i obratno su dugoročno zabranjeni

Asvel našeg trenera Zvezdana Mitrovića gotovo sigurno neće imati priliku da brani tituluprvaka Francuske, nakon novih odluka državnog vrha.

Mitrović, Foto: Leprogres.com

Predsjednik Francuske Emanuel Makron je u ponedjeljak najavio da će sva javna okupljanja, pa i sportski događaji, biti zabranjeni u toj zemlji makar do sredine jula. Takođe, letovi ka Sjedinjenim Američkim Državama i obratno su dugoročno zabranjeni.

Na taj način brojni američki košarkaši koji igraju u francuskoj LNB ligi neće moći da dođu i pridruže se svojim timovima. Takođe, čelnici većine timova smatraju da nema bilo kakvog smisla odigravati mečeve bez publike i bez većine stranih zvijezda u ekipama.

Definitivna odluka očekuje se krajem mjeseca. Sva preostala košarkaška takmičenja – niže lige i lige mladih, kao i profesionalna liga žena, već su otkazana u Francuskoj. Asvel čeka i epilog situacije oko eventualnog nastavka Evrolige.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve